Lektion : Learn English – nytt basläromedel i engelska åk 1-3.

Sponsor: Majemaförlaget
Datum: 19 juni
Ämnen: Språk, Engelska, Spec. Ped, Engelska spec
År: Grundskola år 1–3
Lektionstyp: Arbetsuppgift

Beskrivning

Temat för lektionen är kläder. Du får ett kapitel ur grundboken och tillhörande kapitel ur lärarwebben med bilderböcker från England som e-bok, ord och hörövning, specialgjorda film, sång, ordsnurra och inte minst hela arbetsbokens kapitel som visnings-pdf där övningen går att förstora.   

Om Learn English  Med Learn English arbetsbok, lärarwebb, lärarhandledning och kopieringsunderlag har du ett komplett läromedel i engelska som tar tillvara varje minut i timplanen redan från åk 1.

Du får ett planerat, strukturerat och paketerat läromedel som låter dina elever öva att tala, lyssna, samtala, läsa, skriva och sjunga på engelska – det vill säga öva på att använda språket på det sätt ett språk används. Eleverna vill och kan – du som lärare behöver ett material som fungerar direkt. Med den innehållsrika lärarwebben har du allt du behöver samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form.

Strukturerade kapitel i grundboken Boken är lätt att följa med sin tydliga struktur och välavvägda blandning av gemensamma och självständiga övningar. Alla övningar syftar till att eleven tidigt ska känna sig trygg både med att tala, lyssna, samtala, läsa, sjunga, agera och skriva på engelska.

En innehållsrik lärarwebb med allt samlat på en plats  Lärarwebb med allt du behöver samlat på en plats – bekvämt, lättanvänt och med tilltalande form. Bilderböcker från England som e-böcker, ord och hörövningar i flera varianter, specialgjorda filmer, sånger, ordsnurra och inte minst hela arbetsboken som visnings-pdf där varje övning går att förstora. 

Lärarhandledning med kopieringsunderlag.  Här finns tydliga lektionsplaneringar, extra tips till varje bilderbok och kapiteltema samt alla sånger, dialoger och hörövningar utskrivna. Här finns också facit till grundboken, fördjupningsuppgifter, användbara ordkort, pappersfigurer, spel med mera.

Beställ ett provkapitel anpassat för din årskurs. 

Provlektionen här på lektion.se är riktad till åk 2 men vill du prova på Learn English för åk 1 eller åk 3 besök då majema.se så hjälper vi dig till rätt provkapitel.


    

Visa

Ladda ner lektionsfil

Medlemmar kan ladda ner alla lektioner, rekommendera lektioner till andra medlemmar och diskutera dem på forumet.