34

Lektion : Vad häner idag? – Schema för smartboard

Författare: Patrik Setréus
Datum: 23 maj 2011
Ämnen: SV/SO, Svenska, Spec. Ped, Särskola grund, Övrigt, Tips, Ämnesövergripande
År: Grundskola år F–3
Lektionstyp: Planering

Beskrivning

Jag har gjort ett schema för klassen. Schemat använder jag som bakgrund eller förstasida till allt arbete. Du måste själv ändra dagens datum, tider osv. för att anpassa till din klass. Det har varit till stor hjälp för mina oroliga elever att de hela tiden vet vad som händer sen...

Hoppas det kan var till någon hjälp för er!

SMART Board

Med hjälp av express.smarttech.com kan ni ta del av Notebook-lektioner. Det bästa är att ha den skarpa versionen installerad på samtliga datorer i verksamheten samt att erbjuda pedagoger och elever/föräldrar att ha den hemma. Detta är kostnadsfritt om ni har SMART Board på er enhet. Gå in på smartboard.se eller smartklubben.se för mer information om hur du laddar ned Notebook.

SMART Board är en interaktiv skrivtavla som förbättrar och förenklar dina lektioner genom att på ett enkelt sätt visualisera och förtydliga dina lektioner. Bäst av allt är att SMART Board är intuitiv och enkel att använda samtidigt som du kan utvecklas tillsammans med den och då göra mer avancerat innehåll.

SMART Klubben ger dig verktyg att fortsätta din personliga utveckling. Registrera dig på smartklubben.se.

Med en SMART Board tillgodoser du fler typer av inlärningsbehov. Låt eleverna vara aktiva genom att skriva och styra den med fingrarna. Som pedagog kan du enkelt plocka upp föregående dags lektion för att repetera samt delge kollegor lektioner du skapat.

För mer information eller bokning av ett kostnadsfritt inspirationsseminarium på din skola, kontakta oss!    

Medlemmar kan ladda ner alla lektioner, rekommendera lektioner till andra medlemmar och diskutera dem på forumet.