13

Lektion : Repetition i Kemi

Författare: Anelma Brännström
Datum: 5 mars 2011
Ämnen: Ma/No/Teknik, Kemi, NO
År: Grundskola år 6–9
Lektionstyp: Interaktiva övningar

Beskrivning

Denna repetition utgår från Mål att sträva mot och mot att nå för åk 9. Ska använda den tillsammans med mina elever nu inför de nationella proven i Kemi. Det är meningen att du som lärare ska samtidigt berätta och förklara när du visar presentationen. Skriv gärna till mig om det  smygit med några fel!

SMART Board

Med hjälp av express.smarttech.com kan ni ta del av Notebook-lektioner. Det bästa är att ha den skarpa versionen installerad på samtliga datorer i verksamheten samt att erbjuda pedagoger och elever/föräldrar att ha den hemma. Detta är kostnadsfritt om ni har SMART Board på er enhet. Gå in på smartboard.se eller smartklubben.se för mer information om hur du laddar ned Notebook.

SMART Board är en interaktiv skrivtavla som förbättrar och förenklar dina lektioner genom att på ett enkelt sätt visualisera och förtydliga dina lektioner. Bäst av allt är att SMART Board är intuitiv och enkel att använda samtidigt som du kan utvecklas tillsammans med den och då göra mer avancerat innehåll.

SMART Klubben ger dig verktyg att fortsätta din personliga utveckling. Registrera dig på smartklubben.se.

Med en SMART Board tillgodoser du fler typer av inlärningsbehov. Låt eleverna vara aktiva genom att skriva och styra den med fingrarna. Som pedagog kan du enkelt plocka upp föregående dags lektion för att repetera samt delge kollegor lektioner du skapat.

För mer information eller bokning av ett kostnadsfritt inspirationsseminarium på din skola, kontakta oss!



    

Medlemmar kan ladda ner alla lektioner, rekommendera lektioner till andra medlemmar och diskutera dem på forumet.